Här hittar du våra priser

Vanliga frågor under Kontakt/Faq ovan.

.

Vuxna

ENGÅNGSTRÄNING

Engångsträning. Du behöver INTE boka tid. Träna fritt i hela hallen och stanna så länge du vill. Tävlingar och grupper/klasser har företräde på banan. För öppettider se ”Öppet”

175:-

10-KORT

Cirkelträning med battleropes

10 st engångsträningar laddas på ditt, eller någon du vill ge det tills, namn. Ett smidigt sätt för dig som inte tränar så många gånger i månaden eller ska intensivträna.
OBS: Gäller även för dina barn/vänner/familj

1200:-

ÅRSKORT

Våra träningskort ger dig tillgång till alla delar av lokalen under våra öppettider måndag till söndag. Som medlem får man även Parakey, och kan träna före och efter stängning! (12mån)

599:-/799:-

PRESENTKORT

Presenter vill alla ha!
Vi laddar valfritt belopp på personens namn som sedan kan träna och handla i vår butik. Populärt och supersmidigt!

Träna m PT

UTVECKLAS med PT

Boka 5 eller 10 tillfällen med en PT inom något av alla våra områden. Vi har PTs inom alla grenar vi erbjuder under våra tak. Maila ditt behov/önskemål!

Familj & Barn

ENGÅNGSTRÄNING

Vi vet att barnen älskar fabriken, och det ska inte vara dyrt att ha roligt. På söndagar och på alla lov är det massa glada barn i fabriken, det är glädjande att se så många kämpa för att därefter lyckas med flera hinder! Hos oss betalar man aldrig per timme. Barnen får stanna till stängning på söndagar.

145:-

10-KORT

När barnen blir förtjusta i fabriken så vill dom komma tillbaka hit! En god idé kan vara ett klippkort för barn. Barnets namn ”laddas med 10 entréer och gäller sedan opersonligt och kan användas för vilket barn som helst i familjen. Vi drar 1st entré per barn. Enkelt!

1200:-

TERMINSKORT

Vi kan erbjuda Parkour, gymnastik/akrobatik och CF kids. Då ska ni välja ett terminskort. Avgiften betalas på plats, eller smidigt i vår butik genom att ni lägger upp er som användare. Får ni inte plats denna termin erbjuder vi alltid köplats till nästa. Parkour: 1ggr/v eller 2ggr/v
För gymnastik & CF kontakta oss!

Terminsavgift

ROLIGASTE KALASET

Våra populära barnkalas passar alla barn och ungdomar. Oavsett träningsbakgrund så finns det många saker i fabriken som barnen kan testa och utmana. I kalasen ingår en peppande instruktör och en kalasyta där ni i halvtid kan fika, öppna paket och äta korv med bröd samt släcka törsten. Vi lovar nöjda barn efter ett superroligt kalas hos oss! =)

Priser & upplägg för BARNKALAS hittar du HÄR

200:-

Skolor, event & giftassugna

FÖRETAG & GRUPPER

Jasså, har ni tröttnat på Bowling? Ni är inte ensamma.
Utmana dina kollegor och/eller vänner på hinderbanan istället! Eller varför inte boka upp med en grym instruktör på hinderbanan eller i någon av våra andra områden. Få tips från proffset.

Maila oss önskemålen, vi har ordentlig erfarenhet av att skapa upplevelser.

Entré 175:-/pp +595 för instruktör 1 timme.
Extra instruktörstimme 595:-
Min.deb: 1500:-

SKOLa & FÖRENING

Vi har haft många skolor hos oss sedan vi öppnade. Fördelen att lägga en aktivitetstid på fabriken är uppenbar. Eleverna har roligt och tränar samtidigt.

Ni får så klart en introduktion till hallen när ni kommer.
Många av eleverna återkommer till oss på helgerna. Det ser vi som ett gott betyg!

75:-/elev

Med instruktör +595:-/timme.
(Mindeb 10st barn)
(priser ex 6% moms)

Behöver ni prata igenom upplägget för skolan?
Välkomna att ringa Michael på 0707-787674

 

MÖHIPPA & SVENSEXA

Pt för vuxna_1

Ska dom gifta sig? Då ska den sista utmaning som singel så klart vara rolig! På Extremfabriken har vi olika utmaningar för svensexan och möhippan.
Bruden/brudgummen får givetvis gå igenom ett antal utmaningar och vi avslutar med ett diplom! OBS: Passar alla!

Vi kan bara garantera en sak…det blir en utmaning!

250:-/pp mindebitering: 1500:-
(inkl 1 instruktör i 1 timme)
Extra instruktörstimme 595:-

Här hittar ni oss också genom vår samarbetspartner Svensexa.nu