CF Kids & Teens 2022

CF Kids 2022!
CF_kids är ett perfekt sätt för barn i olika åldrar att träna tillsammans!  Vi anpassar självklart övningarna efter barnets ålder och förmåga.  Ett kanonbra komplement till annan typ av träning. Alla oavsett tidigare erfarenhet av träning och sport kan delta.

Åldersgruppen 6-10år

Ett stort fokus i den yngre gruppen är att ha roligt och skapa en nyfikenhet på rörelse med kroppen på olika sätt. Att våga testa något nytt. Barnen använder kroppen tillsammans med olika redskap under passen.

Vi genomför en kombination av styrketräning, gymnastiska övningar och konditionsmoment där barnen har roligt tillsammans. Svett och glädje paketerat på ett sätt som passar barnen perfekt!

Åldersgruppen 11-14år

I den här gruppen jobbar vi mycket med kroppen på olika sätt. Men här lägger vi dessutom till inslag av styrketräning med t ex skivstång och hantlar. Dessa pass påminner mer om klassisk Crossfit för vuxna.

Men som med de yngre så kommer vi anpassa alla övningar efter förmåga och som alltid med Crossfit så kan alla vara med oavsett erfarenhet. Glädje och nyfikenhet är alltid i fokus inom CF för våra kids!

Glädje 100%
Kunskap 100%
Träning 100%
Kamratskap 100%

Lördagar 09.30-10.15
Investering: 1600kr

Lördagar 10.20-11.20.
Investering: 1700kr.

Passet är ledarlett av CrossFitinstruktörer som har erfarenhet av att instruera barn. Instruktörerna tränar regelbundet CrossFit själva.

Om ni har frågor kan ni kontakta:
Mia Svensson på 0708-423521 (mia.svenssonfrodell@gmail.com)
Får ni inget svar direkt, skicka sms!
Alternativt maila Extremfabriken HÄR