Gruppträning & upplevelse

extremfabriken_företagsträning3
Gruppstärkande
Inkluderande
Utmanande
Uppskattat

Vem passar det?

Vi har alla kön, åldrar och bakgrund bland de grupper som besöker oss! Vi vet att inte alla har träningsbakgrund, och det har vi blivit duktig på att ta hänsyn till. Hela hemligheten i våra upplägg är nämligen att man HJÄLPAS ÅT. Egoister inser snart att livet blir bättre om man jobbar tillsammans =)

Vad gör vi?

Har ni inga egna önskemål så har vi ett batteri med erfarenhet och idéer! Efter en genomgång av vår hinderbana (exempel på upplägg) så får deltagarna själva, med stöd av instruktör, lösa hindren i banan. Vissa hinder ÄR svåra och hela tanken är att deltagarna får mer kunskap om sig själva och sina förmågor. Tänk på att ett “hinder” kan lösas på flera sätt. Precis som livet i stort.

Resultatet

Vi vågar skryta med 99,99% kundnöjdhet bland våra grupper. Resultatet blir ofta en tightare gemenskap bland deltagarna eftersom de fått hjälpa varandra och komma varandra närmare. Ett annat positivt resultat som vi märkt är att ett flertal deltagare upptäcker träning och kommer tillbaka till oss! Win-win för oss båda!

Toppen! Det låter som något för mig!

Va roligt! Då är du/ni varmt välkomna att maila in er förfrågan eller bokning på vår “info”-mail! Vi svarar så fort vi kan så ni kan planera in er gruppdynamiska stund hos oss!