Gruppbokning & upplevelse

Hinderbana_ner för nätet
gruppbokning
Gruppstärkande
Inkluderande
Uppskattat
Utmanande

Vem passar det?

Vi har alla kön, åldrar och bakgrund bland de grupper som besöker oss! Vi vet att inte alla har träningsbakgrund, och det har vi blivit duktig på att ta hänsyn till. Hela hemligheten i våra upplägg är nämligen att man HJÄLPAS ÅT. Egoister inser snart att livet blir bättre om man jobbar tillsammans =)

Vad gör vi?

Har ni inga egna önskemål så har vi ett batteri med erfarenhet och idéer! Efter en genomgång av vår hinderbana så får deltagarna själva, med stöd av instruktör, lösa hindren i banan. Vissa hinder ÄR svåra och hela tanken är att deltagarna får mer kunskap om sig själva och sina förmågor. Tänk på att ett ”hinder” kan lösas på flera sätt. Precis som livet i stort.

Resultatet

Vi vågar skryta med 99,99% kundnöjdhet bland våra grupper. Resultatet blir ofta en tightare gemenskap bland deltagarna eftersom de fått hjälpas åt och komma varandra närmare. Ett annat positivt resultat som vi märkt är att många deltagare upptäcker träning och kommer tillbaka till oss! Win-win för oss båda!

Toppen! Det låter superkul!

Va roligt! Då är du/ni varmt välkomna att maila in er förfrågan eller bokning på vår info-mail! Här finns ett formulär ni kan använda.
Vi svarar så fort vi kan så ni kan planera in er gruppdynamiska stund hos oss!
Har ni frågor så kan ni så klart även ringa oss. Ansvarig för gruppbokningar är Alexander Mars och han har nr: 0760-245 075