Hinderbana

Vår hinderbana

Hinderbana är väl bara till för militärer och grabbar?
Vår hinderbana nöts av både tjejer och killar, och väldigt få militärer om vi ska vara helt ärliga. Visst är hinderbane-eliten här, och nog har vi sett en och annan grönklädd person men 99% av våra besökare är faktiskt kvinnor och män, flickor och pojkar. Ganska jämnt fördelat mellan de grupperna.

Styrka & smidighet

Funktionell träning är vad det låter som. Träning som syftar till att bibehålla och öka kroppens muskulära funktionalitet. Detta inom områden som styrka, smidighet, koordination, spänst, uthållighet och det kanske viktigaste av allt, att alla din muskler samspelar och du blir grundstark.

Gruppträning i Hinderbanan

Vi håller inte till i hinderbanan varje träning. Hinderbanan är ett redskap som vi använder då och då. Men det är en stor mängd andra redskap, stationer och områden som vi tränar med hjälp av. Oftast är vi mer i någon av hinderbanans delar på Måndagar och fokuserar mer på kondition och styrka genom fyspass på Onsdagar.

Kön och ålder

Grabbsport va? Nej tvärtom faktiskt. Vi har lite mer tjejer och kvinnor på våra OCR pass än killar. Vad det beror på har vi ingen aning om, men vi kan i alla fall enkelt konstatera att det inte är pass som attraherar bara pojkar och män. Oavsett könsdefiniering och ålder så är alla välkomna på passen. Rek från 14år.

Kräver träningsbakgrund
Utmanande
Roligt
Du klarar mer än vad du tror

Vill du träna hinderbanefys i våra klasser så klicka på “Bli medlem” i menyn så kan du boka passen på Måndagar och Onsdagar.

Är du en besökare som vill testa vår hinderbana? Då är det bara att komma. Titta under “Öppet” och ta med dina vänner för ett par utmanande timmar!