hinderbana

Hinderbana

Vi vill att du ska känna dig bekväm hos oss. Avslappad och spänd på samma gång. Men vi vill också att det ska pirra i magen och kännas jobbigt, på ett bra sätt. Vår hinderbana är gjord för att du ska utmanas, våga och växa i din träning.

Hinderbanan är Sveriges längsta sammanhängande inomhushinderbana. Vi erbjuder de vanligaste hindren ifrån de störst hinderbaneloppen så som Ultimate OCR, Tough Viking eller Toughest och helheten kan anpassas från lätt till svårt. Precis som i all annan träning är det en god idé att nöta vissa hinder och lära dig angreppssätt för att ta dem effektivare och snabbare.

För er som vill lära er teknik och styrka tillsammans med en instruktör så erbjuder vi ledarledda träningar varje vecka. Läs mer här.

Ta en titt på hinderbanan (Länk till youtube film)

När värmen kommer öppnar vi de stora portarna och välkomnar naturen och utnyttjar omgivningen i vår träning. Håll ögonen öppna för nästa unika event eller tävling!

Varför hinderbana?

Hinderbanan är den perfekta träningsformen för dig som vill kombinera styrka med smidighet, snabbhet och uthållighet. Hos oss kan du nöta teknik, kondition och styrka! Hos oss hittar du också professionella instruktörer att fråga om råd eller träna tillsammans med på våra pass.

Svårighetsgraden

Vår inomhushinderbana är gjord efter militära mått. Är något hinder för svårt för dig, träna extra mycket på det eller undvik det och ta nästa så länge. Du kan alltid gå tillbaka.

Tävlingar

I vår hinderbana kan du utmana dina vänner eller kollegor och se vem som kan få snabbast tid runt banan. Med vårt enkla tidtagningssystem ser ni direkt tiderna på skärmen när ni går i mål. Boka banan privat eller med en instruktör för en minnesvärd upplevelse.

Image background

UTMANINGEN BÖRJAR HÄR

STOCKHOLMS ENDA INOMHUSHINDERBANA

BILDER

Loading...