hinderbana

Hinderbana

Vi vill att du ska känna dig bekväm hos oss. Avslappad och spänd på samma gång. Men vi vill också att det ska pirra i magen och kännas jobbigt, på ett bra sätt. Vår hinderbana är gjord för att du ska utmanas, våga och växa i din träning.

Hinderbanan är Sveriges längsta sammanhängande inomhushinderbana. Vi erbjuder de vanligaste hindren ifrån de störst hinderbaneloppen så som Ultimate OCR, Tough Viking eller Toughest och helheten kan anpassas från lätt till svårt. Precis som i all annan träning är det en god idé att nöta vissa hinder och lära dig angreppssätt för att ta dem effektivare och snabbare.

För er som vill lära er teknik och styrka tillsammans med en instruktör så erbjuder vi ledarledda träningar varje vecka. Läs mer under “boka pass”.

Ta en titt på hinderbanan genom att söka på “Extremfabriken” på Youtube, eller varför inte kom förbi!

När värmen kommer öppnar vi de stora portarna och välkomnar naturen och utnyttjar omgivningen i vår träning. Håll ögonen öppna för nästa unika event eller tävling!


Fråga:
Men jag är supersvag och otränade, funkar det för mig?
Svar:
Absolut, dessa pass är mer för “svensson” än eliten.

Fråga:
Men jag är inget stort fan av hinderbana. Är det roligt?
Svar:
Jajamen, men även riktigt lärorikt med en kunnig instruktör.

Fråga:
Kvinnor eller män, hur ser gruppen ut?
Svar:
Just nu har vi fler kvinnor än män, men det är öppet för alla.

Fråga:
Kul, jag vill testa! Hur bokar jag?
Svar:
På vår hemsida, under “Boka pass”

Varmt välkommen till ditt nya liv!
Instruktörer: Michael Ahlström & Susanne Hives

Varför hinderbana?

Hinderbanan är den perfekta träningsformen för dig som vill kombinera styrka med smidighet, snabbhet och uthållighet. Hos oss kan du nöta teknik, kondition och styrka! Hos oss hittar du också professionella instruktörer att fråga om råd eller träna tillsammans med på våra pass.

Träna OCR

I vår inomhushinderbana har vi träning 2ggr/veckan. Under passen får du inte bara teknik utan passen är även inriktade på kondition och styrka samt smidighet. Passar både otränad och elit! Klicka på ``Boka pass`` i menyn för att testa ett träningspass med OCR Hinderbana! Barn från 13år välkomna! Superroligt!!

Tävlingar

I vår hinderbana kan du utmana dina vänner eller kollegor och se vem som kan få snabbast tid runt banan. Med vårt enkla tidtagningssystem ser ni direkt tiderna på skärmen när ni går i mål. Boka banan privat eller med en instruktör för en minnesvärd upplevelse.

Image background

UTMANINGEN BÖRJAR HÄR

STOCKHOLMS ENDA INOMHUSHINDERBANA

BILDER

Loading...