Kallhäll & Fridhemsplan

Kallhäll

Här ligger ”modern” i anrika gamla fabrikslokaler som tidigare var Bolinders industrier. Svensk industrihistoria!

Modern är alltså Extremfabrikens 1500kvm stora träningsanläggning. Det är här vi har hinderbanan, Ninja Warrior, Parkour, gymnastik och kan ta emot alla olika typer av bokningar. Det är den anläggningen du kan läsa mer om här på hemsidan.

Fridhemsplan

På Drottningholmsvägen 17 ligger vår ”box” där vi bland annat har CrossFit genom vår avdelning EF Crossfit. Detta gym är enbart för medlemmar genom antingen egen medlemmar (Extremfabriken) eller genom samarbetet med träningskortet BRUCE.

Vill du träna här kontaktar du oss, eller BRUCE

Gymet är låst för allmänheten och du har även här en Parakey så du kan låsa upp dörren för pass eller egen träning. Vi kan skryta med att vi har några av Sveriges bästa CrossFit instruktörer, de e ballt!

Läs mer HÄR

Barn i fabriken

Barnkalas

Barnkalas kan man ha lördag och söndag hos oss. Ni bokar enkelt ert kalas på vår sida för barnkalas

Vi har haft väldigt många kalas hos oss och har ett upplägg som passar alla barn. Våra instruktörer underhåller och utmanar barnen. Första timmen aktivt och andra timmen får barnen mer välja själva vad de vill göra så alla ska vara nöjda när de lämnar oss. Barnen får stanna så länge vi har öppet under dagen. Det man bokar (2 tim) är ytan man sitter på och instruktören. Entrén ingår i detta.

Vi har ingen åldergräns för kalasen. Från 0-99år brukar vi säga!

Man kan INTE ha barnkalas hos oss utan att beställa det genom oss.

Skolor & idrottsföreningar

Vi har många skolor och idrottsföreningar hos oss. Dessa har vårt lägsta pris på 75:-/barn. Tillkommer gör kostnaden för instruktör, om man önskar ha det, på 495:-/tim. Vi har ingen tidsgräns för hur länge ni får stanna. Från öppning till stängning om ni vill =)

Måste man boka?

Nepp! Inte om ni bara ska komma och uppleva fabriken och träna ”fritt”. Däremot måste man så klart boka om man ska komma som större grupp, eller om man ska ha arrangemang av något slag. Detta är för er skull.

Man kan alltså INTE ha barnkalas hos oss utan att beställa det genom oss. Man kan inte heller komma som större grupp och avskärma eller begränsa ytor. Alla är välkomna hos oss, det gäller dig och alla andra så klart.

Försäkring

Individuell olycksfallsförsäkring ska alla barn ha hemifrån. Vi har en s.k ansvarsförsäkring om vi medvetet har utsatt någon för risker i och med t ex trasiga redskap. Vi har inte på 7år haft någon incident som krävt vår försäkring, och det tycker vi är skönt. Vi vill att ni och barnen ska känna sig säkra hos oss!

Öppettider

Vi välkomnar barn på söndagar i fabriken (och lördagar om man bokat barnkalas) På alla skollov så är barn välkomna alla dagar under ordinarie öppettid. Vi tar inte betalt per timme hos oss utan entrén räcker hela dagen. Och om vi får säga det själva så är vi verkligen en anläggning i det nedre prisspannet. Alla ska ha råd!

Vuxna i fabriken

Träningskort

Hos oss kan du välja månadskort och enkelt betala per månad genom autogiro. Då kan du också välja om du vill medverka i någon av våra klasser eller om du vill ha s.k ”öppen träning” som innebär att du tränar själv och inte i grupp. Mer info hittar du under Priser

Sen har vi en rad andra kort: 10-Klippkort, Föräldrakort etc

Möhippa & Svensexa

Ge personen en utmaning och testa hur allround denne är!! Vi går igenom ett Diplom med 4 avdelningar så ni kommer alla få en bild av hur funktionellt stark er kompis är!

OBS: Passar alla, var inte oroliga att personen måste vara supervältränad. Det är ganska mkt ”mentala” utmaningar också och förståelse för hur man ska tänka.

Väldigt uppskattat!!

Friskvårdspeng

Jajamen, det löser vi med ett kvitto på din träning alternativt en utskriven kvittens.

Företaget & grupper

Vi har många bokningar av grupper och företags-kickoff. Just grupper är nog en av våra vanligaste bokningar! Vi har lång erfarenhet av detta så ni är i trygga händer!

Blandat viktigt

Avbokning

Vi vill ge ALLA en chans att komma till oss. Var snäll och boka inte upp oss och 3 andra aktiviteter. Boka oss om du vill komma till oss! En bokning låser tiden för någon annan och det ska vi undvika.

Boka av i GOD TID eftersom vi bokar upp instruktörer varje vecka. 4 dagar innan är en tumregel som vi försöker informera om. Skulle någon bli sjuk i sista sekund så vill vi därför ha ett intyg på detta. Det är för er, och alla andras skull.

Här kommer våra principer:
4dgr – Ej debitering
3-1 dgr 50% av värdet på bokningen
0dgr 75% av värdet på bokningen

Öppettider

Ordinarie öppettider hittar du här på hemsidan samt på Facebook och Instagram. Men är du osäker så kan du alltid ringa oss (se kontakta oss)

Som medlem med månadskort så har du tillgång till PARAKEY vilket gör att du kommer in på anläggningen (med förtroende från vår sida) 06-23 alla dagar. Se till att släcka och stänga ordentligt efter dig =)

Våra områden

I fabriken hittar ni förutom en stor hinderbana även funktionellt gräs där ni kan jobba med redskap, vikter och massa olika utmaningar. Vi har ett gymnastikrum, ett CrossFit rum, parkour, Ninja mm