Möhippa & svensexa

Passar alla
Skratt & svett
Lärorikt

Möhippa/ svensexa -bara för vältränade??

Möhippa & Svensexa ska ju vara roligt eller hur?! Självklart har vi efter 8års erfarenhet tagit fram ett program för bruden eller brudgummen som ska passa alla. Så länge man har 2 ben att gå på så kommer ordinarie upplägg  att funka jättebra. Har man ett handikapp så ta kontakt med oss på förhand så löser vi så klart även det! Möhippan & svensexan är något att minnas och vi kan lova att vi har en stor mängd nöjda gifta bakom oss!

Förberedelse?

Möhippan (och svensexan) ska ju vara avslappad och rolig. Så..Ingen förberedelse alls faktiskt! Kom som du är med dina vänner, i flesta fall är det väl dom som bokat upplevelsen så klart. Då ska personen som får upplevelsen bara ha med sig gympaskor, lätta kläder och en portion vilja! Vatten kan ni köpa eller fylla på hos oss så klart!

Alkohol & fest?

Mjaaa…Det är inte ovanligt att man kanske har tagit ett glas bubbel eller EN öl tidigare på dagen. Vi har aldrig stött på ett berusat gäng, och vi skippar nog den erfarenheten även i fortsättningen. Ät och drick efteråt i stället. Det är både säkrare och roligare. Möhippan/Svensexan ska ju vara rolig, läskig och kanske lite utmanande, men vi vill inte riskera något trist som ni säkert förstår =)

Vad får man?

En ny kontakt med oupptäckta muskelgrupper utlovas =) Sen får man en superrolig timme med sina vänner under överseende av en erfaren instruktör. Vi följer dessutom ett diplom som vi tagit fram där personen i fokus betygssätts och får med sig beviset hem! Uppskattat!
Vi har även märkt i våra grupper att gästerna kommer tillbaka med sina respektive, vilket måste vara ett gott betyg =)

Upplägget

Ett upplägg ser ut ungefär så här:

Ni anländer med bruden/brudgummen och vi välkomnar gänget. Därefter går vi igenom upplägget som också är delarna i Diplomet bruden/brudgummen får efter avslutat event. Momenten är
Hinderbana
Ninjabana (lättare el svårare utmaning)
Rampen och tekniken i den
Balans och däckvält

Vi har haft många giftas-event genom åren och självklart anpassar vi utmaningarna efter personen. Vår ambition är att samtliga som går igenom upplevelsen ska tycka att det var en rolig stund. Eventet kan gälla bara bruden/brudgummen eller samtliga i gruppen som närvarar. Dock är det personen som är i fokus så klart, och som tilldelas diplomet.

                    Antal, önskat datum och tidpunkt