Företag -event eller träning?

Pt för vuxna_1

"Besegra" kollegorna i företaget & stärk gruppen!

Företagsträning

Företagsträning är vad det låter som, ett upplägg för hela företaget. Vi kommer överens med er om vad som skulle passa företagets anställda. Därefter utformar vi ett schema och pass där deltagarna får dagar och tider när vi  tränar gruppen.

Vi har gedigen erfarenhet av detta och våra instruktörer och PTs träffar er för att se vilka förutsättningar ni har, och vad ni vill åstadkomma. Maila oss!

Företagsevent

Företagsevent/upplevelse hos oss har ökat enormt. Vi brukar ibland säga att vi är ett ”tränings-lekland för vuxna”. Vi är det perfekta alternativet när ni vill stärka gruppen, eller helt enkelt roa den.

Ni behöver inte komma med idéer kring vad vi ska göra, vi har ett batteri av roliga utmaningar hos oss. Ni är så klart välkomna att ge oss input däremot. Vad vill ni ha ut av timmarna hos oss, och hur är gruppen? Svagheter & styrkor.

Hur kan det se ut?

Hinder och utmaningar
Vi kör igenom vår populära hinderbana. ALLA klarar den eftersom man så klart hjälper de som inte orkar/kan. =)

Svett och passträning
Vi samlas på vår crosstraining yta samt på vårt inomhusgräs. Instruktören ser och utmanar alla! Flås, pust och skratt!

Gruppdynamik
Deltagarna samlas vid starten av hinderbanan med varsitt föremål som ska flyttas mellan gruppen under loppet. Superkul och nyttigt.

Greppstyrka och rejäl utmaning
Vi ställer upp på vårt Ninja warrior område. Nu testas deltagarna till det yttersta. Vem orkar hänga kvar och flytta sig genom luften?

…och många fler delar i vår 1500kvm stora fabrik!

Prisexempel: 165:- /person och 595:-/tim för instruktör.  (ex 6% moms).

Uppskattat
Svettigt
Bygger band
Alla kan deltaga

Kontakta oss för offert