OCR Kids - Hinderbaneträning för bar och ungdommar

Äntligen!

Hinderbanelöpning, eller Obstacle Course Racing (OCR), är en sport där man tar sig an olika fysiska utmaningar i form av en hinderbana med olika styrkemoment.

På ”OCR KIDS” kommer barnen under lekande former att lära sig de klassiska hindren och styrkemomenten inom OCR. Vårt huvudfokus är att ha kul! Med hinder som fokus kommer barnen att bygga en allsidig styrka, uthållighet, mod, självförtroende och kondition. Vårt mål är att barnen ska lämna våra OCR-träningar med ett leende och en längtan till nästa träning.

För alla kön?
Resultat?
Passar alla barn
Svårt

Vad gör ni?

Vi tar oss an olika fysiska utmaningar i form av en hinderbana med olika styrkemoment. Man kan säga att det är en blandning av grepp som i klättring, hinderbana samt Strongman och löpning. Så all round det går att få en träning helt enkelt! =)
Givetvis har vi med barn att göra, så träningen och glädjen är kompisar med varandra. Allt görs i glädjens tecken, men för de barn som vill utvecklas är detta också helt rätt forum! Vi vågar lova resultat…

Passar alla!

Ja men visst ska alla barn kunna anmäla sig och ta del av den fantastiska träningsformen. Men alla barn är olika. Vi kommer göra allt som står i vår makt för att hjälpa barn med fysisk men även en del psykisk utveckling…Man kan mer än man tror eller hur?

Det är ingen fritidsgård, så barn som anmäls till gruppen ska vara intresserade av träning och att delta i gruppen. Vill man bara leka och stoja, så tror vi inte detta är rätt forum. För tung, för lätt, för lång eller för kort? Vi tror inte på något av de begreppen. Att vara ”för” är vi i detta fall ”emot”.

Föräldrar

Ja men ni kan också träna hinderbanefys. Dessa pass har vi på måndagar. Det är ganska vanligt att flera familjemedlemmar tränar hinderbana, och sedan kanske anmäler sig till ngn rolig tävling. Pass för vuxna hittar du när du loggar in och kikar i schemat.

Åldersgräns & dag

Vi välkomnar barn mellan 10-15år till HinderbaneKidz!
Klassen går på tisdagar mellan 17.30 och 18.30.

Vi startar den 23 jan 2024 och avslutar den 28 maj.
Investering: 1850:- för hela terminen.

ANTALET PLATSER ÄR BEGRÄNSAT TILL: 12ST BARN