Alexander Mars

alex_1

Befattning: Delägare, Instruktör

Träning för mig har varit en stor del av mitt liv och det är därför extra kul att få vara med och skapa denna unika träningsmiljö som vi har på Extremfabriken. En fantastisk blandning av funktionell träning, OCR och koordinations krävande moment som du inte hittar någon annan stans.

Jag hoppas med extremfabriken inspirera andra till att låta träning och välmående bli en del av deras liv precis som det är för mig.

Meriter:
Top 20 OCR atleter i Sverige
Vinnare av Ninja Warrior Sverige 2015
Finalist Ninja Warrior Sverige 2016
Deltagare i American ninja Warrior 2015,
2016 som en del i Team Europe.
9e Placering på SM i klättring

Micke Ahlström

micke3

Befattning: Delägare, Instruktör

Skådespelare, entreprenör och en av grundarna till fabriken. “Så länge jag kan minnas har jag tränat. Allt från kampsport till simning, bandy och fotboll. Funktionell träning har blivit en stor passion sedan 4-5 år tillbaka. Jag märker att jag aldrig blir fullärd och det sporrar ännu mer”.

Extremfabriken är verkligen ett mecka för de som gillar funktionell träning och som har fantasi och “jävlar-anama”. Det är fantastiskt att vara på plats och möta alla glada vuxna och barn!

Träningsbakgrund:
Judo
Krav Maga
Tae Kwondo
Jetski
Simning

Länkar:
https://www.instagram.com/micke_ahlstrom/

Tindra Hives

Tindra_1

Befattning: Reception, Parkour & instruktör

Halloj!
Tindra heter jag och jag är en utav dom många träningsgalna människorna som ni kan hitta på Fabriken. Jag befinner mig oftast i parkour rummet som assisterande tränare men även i kassan på helgerna. Är en riktig människoperson som älskar att jobba med kidsen samt dom vuxna.

Träning för mig lyfter fram så mycket glädje och energi vilket gör det till en perfekt aktivitet utanför plugget.

Jag har hållit på med Crossfit i 10 år nu och har inte någon plan på att sluta. Jag har även en bakgrund i simning och andra sporter. Så för mig är extremfabriken inget annat än ett perfekt ställe att spendera tid på.

https://www.instagram.com/tindrahives

Juan E Maluenda

Juan_1

Befattning: Instruktör OCR, Ninja

Glädjen som infinner sig när man börjar leka, studsa, hoppa, klättra och inser att man samtidigt tränar funktionellt och hela kroppen. Man lär sig att gränserna finns till för att tänjas. Som instruktör är den mest givande stunden då folk lämnar lokalen med ett stort leende och insikten att man klarar så mycket mer än man tror

Som liten höll jag på med gymnastik. Därefter har jag provat en del sporter, men inte hittat 100% rätt.

Nu vid 47 års ålder hittade jag OCR och fastnade totalt, kombinationen löpning och hinder passar mig som hand i handske.

Jocke Flemström

jocke_1

Befattning: Instruktör & Head coach Parkour

Hej där!
Namnet var Jocke och jag är en av instruktörerna här på Extremfabriken. Min främsta uppgift är att se till så att alla barnen som besöker oss har en så rolig och lärorik vistelse som möjligt. Det är även jag som leder Extremfabrikens barngrupper i OCR och parkour.

OCR för mig är så mycket mer än bara en sport, det är en livsstil med ett eget socialt nätverk och en träningsvärld där du alltid kan lära dig något nytt eller anta en ny utmaning.

Kom gärna förbi Extremfabriken och slå min tid på hinderbanan som just nu är 52 sekunder!

Meriter:
OCRWC 2016

www.instagram.com/jockeflemz

Lucas Grön

lukas_1

Befattning: Instruktör & Head Coach gruppträning

Lucas heter jag, och jag älskar gruppträning! Oavsett vilken träningsnivå du befinner på så blir jag taggad av att se dig kämpa och jag lägger ner all energi jag har för att du ska gå ifrån passet nöjd, trött och fylld av längtan till nästa pass.

Det finns många fler i vår underbara personal som ska läggas upp! Vi jobbar på det! =)