Pt för vuxna med våra instruktörer

Pt för vuxna
Pt för vuxna_1
Hinderbana_1

Hinderbana

Du kanske vill beställa några tillfällen där du och en Pt (instruktör) går igenom teknik och pratar med dig om mål och riktning. Då har vi erfarna instruktörer som är vana att jobba med allt från helt otränade till eliten. Efter några tillfällen kanske du t om blir sugen på att börja träna i någon av våra fysgrupper med fokus på hinderbana.

Fyspass

Många vill ”komma igång” med en personlig tränare innan de känner sig redo för att gå med i en klass. Oavsett om du vill delta i pass eller helt enkelt vill få grundtips kring din träning så har vi instruktörer som lyssnar, planerar och instruerar dig på ett sätt som passar dig. Detta är ett mycket bra sätt att komma igång, och framförallt träna korrekt.

CrossFit

CrossFit har du förmodligen hört talas om. Hos oss kan du antingen testa några av våra ”prova-på” pass inom CrossFit. Detta för att du ska få en chans att känna om det passar dig. Du kan även boka privata sessioner med en Crossfit instruktör/Pt och lära dig grundövningar för att därefter kanske börja i en klass och utvecklas ännu mer.

Volter och Akrobatik

För både barn och vuxna kan vi stolta erbjuda ett gymnastikrum där grunder i gymnastik lärs ut med hjälp av licensierade instruktörer. Man är aldrig för gammal för att jobba med den egna kroppen och utforska alla möjligheter man har. Självklart behöver du inte vara fd gymnast för att beställa en PT inom området.

Gym & styrketräning

”Alla kan gå till ett gym”. Och det är så klart sant. Men hur är det egentligen med tekniken? Med hjälp av en Pt lär du dig korrekta rörelser på gymmet och framförallt så får du med dig massor av tips och trix där hantlar och skivstång inte alltid behövs för ett bra gympass! Mycket lärorikt!

Mobility och stretch

Rörlighetsträning, grunderna inom stretching samt egen kroppsviktsträning. Detta är träning som utgår ifrån möjligheterna som du har med din egen kropp! Målet är kanske att göra Pull Ups eller kanske t.o.m Muscle Up. Här använder du och instruktören din vikt, din kropp och till slut kanske även högre stänger som du bygger upp styrka med hjälp av. Utvecklande!

Det ska vara enkelt!

Du bokar enkelt din PT genom att maila dina önskemål till oss så återkommer vi med ett förslag till dig. Nu börjar fortsättningen av ditt nya liv! =)

Här finns ett formulär du kan fylla i så kontaktar vi dig!

  • Hinderbana & Styrketräning Michael A
  • CrossFit Alex M/Daniel/Rikard/Susanne
  • Cirkelfys/ Kom-i-gång  Lena Blidborg
  • Acrobatics-Gymnastik Harry Holm
  • Mobility/Calisthenics Leo