ninja warrior

Ninja Warrior!!

Extremträning när den är som bäst. Hand och armstyrka, smidighet och koordination. I vår Ninja Lounge kan du testa alla steg separat eller som en bana. Stort i USA, enormt i Asien, och nu även i Sverige!

Våra steg eller hinder på Ninja banan sträcker sig från steg 1 till steg 3. Detta innebär att både nybörjare och avancerade “ninjor” kan träna hos oss. Även barnen finner utmaningar i vår Lounge. Pröva dig fram, och väx i din träning!

Vi finns alltid på plats för att visa dig avdelningarna i fabriken. Önskar du mer avancerad instruktion måste du boka detta. Vi kommer dock alltid finnas där för frågor. På varje hinder finner du dessutom en kort beskrivning av vad det är du ska bemästra.

I vår fina reception finner du handskar, magnesium och diverse energigivande drycker att inhandla. Vi har bra priser, och framförallt de hjälpmedel du kan komma att behöva när du avancerar i din träning.

Uthållighet

För varje gång du tränat på ett av de s.k stegen i vår lounge blir du starkare och framförallt så lär du dig hur du ska ta dig an utmaningen på bästa sätt. En bra taktik är att ägna en dag åt ett par steg/hinder för att därefter gå vidare.

Instruktioner

2014 års vinnare av Ninja Warrior®, Alexander Mars har formgivit och skapat vår Ninja training Lounge. Alexander har, förutom i Sverige, även tävlat i USA och Asien. En äkta Ninja med andra ord! Alexander är numera även delägare i Extremfabriken.

Tävlingar

Det kommer arrangeras ett antal Ninja tävlingar i fabriken. Tävlingarna kan bestå av delmoment och/eller en hel bana. Kolla med oss när nästa tävling går av stapeln. Och tänk på att alla är INTE proffs som tävlar!

Image background

Ninja warrior Lounge

Laxtrappa, Devils ladder, Hanging- & floating doors, Peg board, warped wall m.fl.

Bilder

Loading...