Ninja Warrior tävling IV

Nu är det dags att ladda inför Extremfabrikens fjärde Ninja tävling utanför TV-succén. Redan nu kan du säkra din plats och få möjligheten att pröva på utmaningarna från TV i en avslappnad miljö där alla är välkomna. För att delta behöver du ingen speciell träningsbakgrund utan alla kan vara med då tävlingen börjar med lättare utmaningar för att sen öka i svårighetsgrad.

Ytterligare information

Vad är det?

Det är en TV-serie spin-off av det Japanska originalet Sasuke. I 17 års tid har showen låtit 100 deltagare åt gången utmana vad som sägs vara världens svåraste hinderbana och har under åren spridit sig världen över. Under tävlingen så får deltagarna en chans att ta sig igenom en rad hinder med ökande svårighetsgrad.

TÄVLINGSFORMAT
• Du tävlar individuellt mot en hinderbana bestående av flera hinder med olika svårighetsgrad.
• Det är samma bana för alla deltagare.
• Tävlingen genomförs i 3 delmoment
• Separat ranking mellan tjejer och killar genom bana 1 och 2. Det innebär att tjejer och killar har lika möjligheter att ta sig till final -> förklaring till hur detta går till finns som inlägg på eventet.

Kostnad & priser

VAD KOSTAR DET?
Anmälningsavgiften är 395kr (efteranmälan 495kr) och detta ingår:

• Startplats till Extremfabriken Warrior IV med möjligheten att vinna grymma priser!
• Goodiebag
• Rabatterade priser på klippkort, kosttillskott, kläder mm. endast för deltagare.

VINSTPRISER:
Som förra året så kommer vi ha fina priser från våra sponsorer som lottas ut till alla deltagare. Du behöver alltså inte vinna för att ha chansen att vinna ett fint pris. Skor från Merrell, Energibars från ClifBars, NOCCO och mycket mer.

GRAND PRICE: En resa till USA, Denver, CO och biljett för att delta i Wolfpack Ninjas Tour med chans att winna 10 000 USD

Anmälan

Du anmäler dig till tävlingen genom att köpa ditt startbevis från vår shop! Först till kvarn gäller och det finns totalt 100 platser, men läs nedan först så du vet vad du köpt!
Åldersgränsen är 14år.
Sista anmälningsdag till ordinarie pris är 23 September

FINNS DET MAT?
Javisst!
Vi kommer under dagen ha lunchalternativ på plats, kaffe, snacks, energibars, dryck osv. Fram åt kvällen så kommer drar vi igång grillen och det finns då korv, burgare och vegoalternativ att shoppa.

BOENDE OCH PARKERING
För er som kommer långväga till tävlingen så erbjuder vi er att sova på fabriken från fredag kväll för 50 kr. Skicka ett mail till oss för bokning.

Parkering gör man på baksidan av fabriken där 3 timmars p skiva gäller.

Väl mött!

Det går jättebra att maila på “alex@extremfabriken” för mer information!