Kom igång med Lena!

Glädje och motivation 100%
Träning 100%
Träningsbakgrund 15%

Men jag är HELT otränad!!

Toppen! Då har du kommit helt rätt. Välkomna till mina ”kom-i-gång-tränings-pass”! På mina pass spelar din träningsbakgrund ingen som helst roll. Flera av de som jag instruerar vill komma igång igen med träningen och vissa har kommit längre än andra.

Passen är lagom för dig som vill komma igång, och svettiga för dig som vill ta i. Kom och testa en gång så kommer du bli sugen att fortsätta.

Hur funkar det?

Du går in och bokar pass via bokningssystemet här på sidan. Sen träffas vi 2ggr/veckan i Kallhäll på Extremfabriken. Mina pass går 18:00-19:00 Tisdagar och Torsdagar. För bäst effekt så bör du lägga in en rutin på att träna båda dagarna.

Vill du prova på ett pass så maila mig så jag vet att du kommer! Gärna i god tid.

Vad tränar vi, och hur?

Träningen syftar till att bygga upp dig både mentalt och och fysiskt. Grunden i träningen är funktionella rörelsemönster. Enkelt förklarat är att vi gör rörelser under träningen som vi är skapta för avseende muskler, leder och skelett.

Vi bygger styrka, kondition och uthållighet. Precis det människokroppen mår bäst av. Och precis som det heter kom-i-gång-träning så är alla medvetna om det svåra i att komma igång igen. Det löser vi i grupp och genom övningar som gör att alla kan hänga med och känna att de kommer vidare i sin träning.

Vem är Lena Blidborg?

Jag är en 50+ kvinna som upptäckte Extremfabriken och träning något år efter att fabriken öppnade 2015. Min bakgrund är, som för så många, träning när jag var ung! Sen prioriterade jag bort den för jobb och byggde på det hela med en rad ursäkter.

Träningen har gjort att jag klarat SÅ mycket mer och fått tillbaka mycket av min ungdomliga kraft. Idag schemalägger jag träningen precis som allt annat i min vardag. Och jag mår bättre, sover bättre och är faktiskt på bättre humör!

Kontakt!

Du bokar enkelt upp passen genom bokningssystemet här på Extremfabrikens hemsida. Men om du vill komma i kontakt med mig innan du bestämmer dig så är du välkommen att maila mig på: lenablidborg@live.se Jag lovar att svara så fort jag kan!