Cirkelträning med Lena!

Cirkelträning med battleropes
Cirkelträning m Lena på gräs
Glädje och motivation 100%
Träning 100%
Träningsbakgrund 15%

Cirkelträning, men jag är HELT otränad!!

Toppen! Då har du kommit helt rätt. Välkomna till mina cirkel-pass! På mina pass spelar din träningsbakgrund ingen som helst roll. Flera av de som jag instruerar vill komma igång igen med träningen och vissa har kommit längre än andra.

Passen är lagom för dig som vill komma igång, och svettiga för dig som vill ta i. Kom och testa en gång så kommer du bli sugen att fortsätta.

Hur funkar det?

Du går in och bokar pass via bokningssystemet här på sidan. Sen träffas vi 2ggr/veckan i Kallhäll på Extremfabriken. Mina pass går 18:00-19:00 Tisdagar och Torsdagar. För bäst effekt så bör du lägga in en rutin på att träna båda dagarna.

Vill du prova på ett pass så maila mig så jag vet att du kommer! Gärna i god tid.

Mer om cirkelträning..

Träningen syftar till att bygga upp dig både mentalt och och fysiskt. Grunden i träningen är funktionella rörelsemönster. Enkelt förklarat är att vi gör rörelser under träningen som vi är skapta för avseende muskler, leder och skelett.

Vi bygger styrka, kondition och uthållighet. Precis det människokroppen mår bäst av. Det löser vi i grupp och genom övningar som gör att alla kan hänga med och känna att de kommer vidare i sin träning.

Vem är Lena Blidborg?

Jag är en 50+ kvinna som upptäckte Extremfabriken och träning något år efter att fabriken öppnade 2015. Min bakgrund är, som för så många, träning när jag var ung! Sen prioriterade jag bort den för jobb och byggde på det hela med en rad ursäkter.

Träningen har gjort att jag klarat SÅ mycket mer och fått tillbaka mycket av min ungdomliga kraft. Idag schemalägger jag träningen precis som allt annat i min vardag. Och jag mår bättre, sover bättre och är faktiskt på bättre humör!

Kontakt!

Du bokar enkelt upp passen genom bokningssystemet här på Extremfabrikens hemsida. Men om du vill komma i kontakt med mig innan du bestämmer dig så är du välkommen att maila mig på: lenablidborg@live.se Jag lovar att svara så fort jag kan!

Cirkelträning i Stockholm

När det kommer till funktionell cirkelträning eller cirkelfys i Stockholm så måste vi nog få skryta lite. På Extremfabriken i Kallhäll så har vi 100% av den träningsutrustning som du behöver för att utvecklas både fysiskt och mentalt under träningen. Och för att älska det du är engagerad i, nämligen nyttig och stärkande träning.

Förutom träningsredskapen, som är nog så viktiga, så har vi fantastiska instruktörer med gedigen erfarenhet. Många av våra gäster tränar även öppen träning eller ”open training” där de själva har nog med kunskap för att utvecklas.

Känner du att du behöver någon som pushar dig framåt i din träning och kanske har sneglat på cirkelpass, som vi förklarar närmare nedan, så ska du verkligen testa ett pass med Lena Blidborg. Om du tror att det är jobbigt eller pinsamt att träna i grupp så kan du glömma det direkt! ALLA gör det man själv klarar av och ingen skulle drömma om att se ner på någon som inte gör alla 10 repetitioner som står på whiteboarden. Man gör helt enkelt sitt bästa! Om detta i ett cirkelpass innebär 3st, då är det magiskt! Glöm inte att Rom inte byggdes på 1 dag va?

Fyspass, vare sig det gäller cirkelpass eller pass i hinderbanan i CrossFitsalen eller bland barnen i Parkouren & Akrobatiken SKA inte vara plågsamt och något man ”måste” gå till. På Extremfabriken är atmosfären den rätta, kunderna är fantastiska och du kommer alltid få ett ”hej” och ”hej då” och även ”hur går det”. Du ingår naturligt i ett socialt kontext som handlar om att utvecklas, ha roligt och att ha ett gemensamt mål: Att komma i form och genom träning må bättre!

Men vad är då cirkelpass? Vi fördjupar oss lite i detta…Man kan säga att man ”konditionerar musklerna” genom cirkelpassen. Vill du se ut som en Bodybuilder så är det ren byggande styrketräning du ska hålla på med och inte cirkelpass! Större delar av kroppen är engagerad i träningspassen så träningen är också väldigt allsidig!

Det är en instruktör med på passen för att leda och pusha, men det är DU som bestämmer tempot, som du kan höja eller sänka beroende på dagsformen och hur långt du kommit i din träning.
Skriv en rad om du är intresserad så hör vi av oss! KONTAKTA HÄR