Roligaste barnkalaset!

Roligt
Mycket att göra
Passar alla
Utmanande
För vältränade

Kalas för alla

Våra kalas, och era barn, är fantastiska. Alla kön uppskattar kalas i fabriken och det är alltid full fart från start till mål. Oavsett om ditt barn tränar jättemycket eller kanske inte alls så passar vår miljö alla. Det finns självklart svåra utmaningar hos oss, men det finns precis lika många lättare utmaningar. Alla barn hittar automatiskt sin styrka bland de delar av fabriken som de gillar eller vill besegra. Vi har inga åldersgränser men är det barn under 6år uppskattar vi några vuxna som stöd.

Enkelt att beställa

Det ska vara enkelt att beställa ett kalas till ditt barn. Det finns så mycket annat att synka och fixa inför en födelsedag. Hos oss mailar du enkelt din förfrågan och får ett svar från vår driftsansvarige. Kika under “Lite tips på vägen” så slipper du få massa mailvändor från oss med frågor. Du har ju annat att göra inför kalaset.

Lite tips på vägen

Packa ner gympakläder och inhusgympaskor. Har de glömt skor brukar vi ibland kunna hjälpa till med låneskor. Ta gärna med egen fika i form av tårta och/eller bullar/frukt odyl. Barnen får gärna stanna kvar när kalastiden gått ut (2tim). Men det kan vara klokt att bestämma tid för hämtning och avslutning redan innan så alla vet vad som gäller.

Vad ingår i kalaset?

Ni får en egen avsedd yta för fika under kalaset, antingen i stora hallen eller i det lite tystare parkourrummets avdelning för kalas. Till varje kalas ingår dessutom en instruktör som ser till att barnen utmanas och trivs på sitt kalas. Värt att nämna är att parkourrummet kan ta max 10st barn. Kalas hos oss kostar 200:-/barn och önskar man korv och festis tillkommer 30:-/barn.

Jag vill boka kalas! Hur gör jag?

OBS: Du behöver INTE maila/ringa oss om antalet barn skulle ändras något.
200:-/barn, 30:-/barn för korv & festis. (Minimidebiteringen är 1400:- för ett kalas)

Bokningsbara tider:
Lördag & söndag 10.00-12.00 / 12.00-14.00 / 14.00-16.00
Först till kvarn gäller för de tider som finns =)

* anger obligatoriska fält