Our history

Pelle Eriksson börjar forma en tanke och idé om att starta upp ett träningscenter i en gammal fabrikslokal. Flera olika träningsformer ska kunna mötas och det ska finns något för alla.

Our history

Pelle konkretiserade idéerna och berättade dem för kollegan och vännen Micke. De båda började skissa på hur det skulle kunna se ut, och Pelle började jaga lokal.

Our history

Fantastiska Bolinders Strand med sina K-märkta fabriker var precis det som Pelle och Micke letat efter. Kontrakt skrevs med JM.

Our history

I princip dagen efter kontraktsskrivning påbörjades det massiva arbetet med att bygga upp anläggningen. 4 heltidstjänster och välvilliga vänner krävdes för att hålla tidsplanen.

Our history

Bygget är i full gång och skisser, laserpass och reglar passerar varandra i en strid ström inne i fabriken. Alla lägger ner sin själ i byggandet. Vissa delar beställs färdiga, för att möta kundernas krav (Crosstraining boxen, gräs m.m)

Our history

Den tidigare tomma lokalen hade förvandlats till en byggarbetsplats, men man kunde börja urskilja de olika delarna av träningsanläggningen.

Our history

Skulle tidsplanen hålla? Planen för öppning var satt till 3e oktober, och vi närmade oss med stormsteg. Övertid, övertid och nattpass. Skulle vi hinna i tid?

Our history

Vi hann....nästan...Men tillräckligt för att öppna kände vi. Responsen blev fantastisk. En av kommentarerna var: -Äntligen öppnar ett sånt här ställe! Som jag har väntat!
2010-062015-052015-062015-062015-072015-082015-092015-10-03
Ägare
Entreprenören och företagaren. Har tidigare arbetat som projektledare på reklambyrå. Tränat och tävlat i simning, Judo och Tae Kwondo.
Micke Ahlström
Ägare
Ägare, driftschef
Kom på grundidéen till Extremfabriken. Drivit kosttillskottsbutik, varit sponsoransvarig för OCR Race. Tävlat i Bodybuildning, samt arbetat som PT och livvakt.
Pelle Eriksson
Ägare, driftschef
Delägare & Ninja
Planerat, skissat och projekterat Ninja Warrior ytan i fabriken. Har bland annat tävlat i Ninja Warrior i Sverige, Japan och Usa. (Vann i Sverige 2014).
Alexander Mars
Delägare & Ninja
Micke AhlströmÄgarePelle ErikssonÄgare, driftschefAlexander MarsDelägare & Ninja
No Notify!