Alexander Mars

alex_1

Befattning: Delägare, Instruktör

Träning för mig har varit en stor del av mitt liv och det är därför extra kul att få vara med och skapa denna unika träningsmiljö som vi har på Extremfabriken. En fantastisk blandning av funktionell träning, OCR och koordinations krävande moment som du inte hittar någon annan stans.

Jag hoppas med extremfabriken inspirera andra till att låta träning och välmående bli en del av deras liv precis som det är för mig.

Meriter:
Top 20 OCR atleter i Sverige
Vinnare av Ninja Warrior Sverige 2015
Finalist Ninja Warrior Sverige 2016
Deltagare i American ninja Warrior 2015,
2016 som en del i Team Europe.
9e Placering på SM i klättring

Micke Ahlström

micke3

Befattning: Delägare, Instruktör

Arbetar idag som skådespelare och en av två delägare till fabriken. Så länge jag kan minnas har jag tränat. Allt från kampsport till simning, bandy och fotboll. Funktionell träning har blivit en stor passion sedan 4-5 år tillbaka. Jag märker att jag aldrig blir fullärd och det sporrar ännu mer.

Extremfabriken är verkligen ett mecka för de som gillar funktionell träning och som har fantasi och “jävlar-anama”. Det är fantastiskt att vara på plats och möta alla glada vuxna och barn!

Träningsbakgrund:
Judo
Krav Maga
Tae Kwondo
Jetski
Simning

Länkar:
https://www.instagram.com/micke_ahlstrom/

Toni Larsson

toni_ny

Befattning: Head Coach OCR,

Träningsbakgrund som började sommaren 2014 med träning inför Tjurruset. Efter det så föddes kärleken för lera och jobbiga utmaningar.

2015 präglades bl.a. av flertalet OCR lopp och utbildning inom Försvarsmakten. 2016 kändes som man börjat hitta rätt inom träning med en mix av dom flesta träningsformer och laddar inför ett 2017 som kommer innehålla mycket tidskrävande och mentala utmaningar.

Länkar:
Toni.larsson@instagram

Juan E Maluenda

juan_11

Befattning: Instruktör OCR, Ninja

Glädjen som infinner sig när man börjar leka, studsa, hoppa, klättra och inser att man samtidigt tränar funktionellt och hela kroppen. Man lär sig att gränserna finns till för att tänjas. Som instruktör är den mest givande stunden då folk lämnar lokalen med ett stort leende och insikten att man klarar så mycket mer än man tror

Som liten höll jag på med gymnastik. Därefter har jag provat en del sporter, men inte hittat 100% rätt.

Nu vid 47 års ålder hittade jag OCR och fastnade totalt, kombinationen löpning och hinder passar mig som hand i handske.

Jocke Flemström

jocke1

Befattning: Instruktör & Head coach Parkour

Hej där!
Namnet var Jocke och jag är en av instruktörerna här på Extremfabriken. Min främsta uppgift är att se till så att alla barnen som besöker oss har en så rolig och lärorik vistelse som möjligt. Det är även jag som leder Extremfabrikens barngrupper i OCR och parkour.

OCR för mig är så mycket mer än bara en sport, det är en livsstil med ett eget socialt nätverk och en träningsvärld där du alltid kan lära dig något nytt eller anta en ny utmaning.

Kom gärna förbi Extremfabriken och slå min tid på hinderbanan som just nu är 52 sekunder!

Meriter:
OCRWC 2016

www.instagram.com/jockeflemz

Lucas Grön

Lucas_gron

Befattning: Instruktör & Head Coach gruppträning

Lucas heter jag, och jag älskar gruppträning! Oavsett vilken träningsnivå du befinner på så blir jag taggad av att se dig kämpa och jag lägger ner all energi jag har för att du ska gå ifrån passet nöjd, trött och fylld av längtan till nästa pass.

Jan Czarnecki

jan

Befattning: Instruktör/PT

Skådespelare som brinner för Sasuke och Ninja Warrior. Tycker träning är det bästa som finns. Bakgrund i Djurgården fotboll under många år. Knäskador (4 operationer) ändrade riktningen i livet och fick mig in på gymmet för rehab men också sedan för att lyfta skrot och utveckla kroppen, fysiken och hälsan.

Självstuderar kost, hälsa och flertalet träningsformer (ninja, hinderbana, klättring, löpning, styrketräning bl.a.) i stor utsträckning, dagligen sedan 2009. Extremfabriken är ett fantastiskt tillskott i svensk träning och jag är lycklig att få vara en del och hoppas kunna inspirera till mer aktivitet, på ett kul sätt, för alla. Deltagare Ninja Warrior Sverige 2015-2016

Länkar:
Insta @traininganimal
YouTube: Jan Czarnecki

Yoie Bohlin

Yoie4

Befattning: Löpcoach

Du coachar andra i löpning. Finns det något generellt många löpare har gemensamt som man bör tänka på?

– Löpningen ska bli din grej! Idag ser folk löpningen på ett sätt. Men man måste hitta sin grej. Det finns ultralångt, sprint, banlöpning, offtrail, trailrunning, hinderbana, backlöpning, myrlöpning och mycket mera. Det finns något för alla. Bara för att du springer något nu är det kanske inte din grej. Testa på något nytt. Hitta vad du gillar och inte vad alla andra gör.

Meriter:
De har jag glömt, men minns några personliga rekord”
Lidingöloppet. 30km Kuperat: 1.59,52
5000m 16.52
10 000m 35.05,
21km 1.18

Fanny Ahlfors

fanny_ny

Befattning: Profil, instruktör

En hästtjej som hamnade i kampsport och så småningom fastnade för löpningen. Mitt i satsningen blev hon skadad och hittade av en slump in i hinderbanelöpningen, det som på engelska kallas OCR, Obstacle Course Racing.
–Efter att jag såg sån här träning på Instagram och på TV så öppnade sig en ny värld. Dom hänger och klänger och hoppar mellan saker och ting. Det är som en lek.

Länkar:
https://www.instagram.com/fanny_josefine/
https://www.youtube.com/channel/UCDb6DmhA7gB9T5ZqvTk8sIA