Sthlm Wrestling

Wrestling, eller professionell fribrottning, är en väldigt krävande form av fysisk performance-teater. Kasten och rörelserna måste vara väl avvägda och görs ofta i tandem. Det gäller att man är i form styrkemässigt och att koordination samt balans är välgrundade i kroppen.

Utöver detta finns en teatral aspekt och det handlar ofta om att skruva upp reglagen på den man är till elva, utan att verka konstlad för domaren eller  publiken. En karaktär arbetar man fram när man gjort tillräckligt med grundträning.

När du tränar wrestling med STHLM WRESTLING får du både fysisk träning såväl som att öva på koordination, kroppskontroll och fallteknik. Målet kan vara att stå framför 1000 personer på en svensk scen, 50000 personer i USA eller att bara ha kul och vara med, du är välkommen oavsett!

 

Instruktörer

Tränarna kommer från gräddan i Svensk Wrestling. Någon gång om året hålls seminarier med stjärnor från WWE, WCW, NJPW, NXT och andra internationella förbund.

Galor (Länk här)

Sthlm Wrestling har galor varannan månad på Slaktkyrkan (Styckmästargatan 10) där de framför den actionspäckade såpoperan framför en månghövdad vrålande publik. Om du vill vara med där är upp till dig, ingenting är omöjligt!

Barnen

Du som är mellan 10-14 kan börja träna du med! Det kommer att vara koordination, fallteknik och en del kast såväl som dramaträning och karaktärsutveckling. Det viktigast är så klart att man har kul och får bra grundträning. OBS: Just nu inga barnklasser pga tidsbrist.

Kontakta oss gärna för frågor eller offert!

 

* Obligatoriska uppgifter